Top 3 Seriale Turcesti din primavara aceasta

Topul celor mai bune seriale turcești din 2023

Serialele turcești sunt foarte populare în întreaga lume, iar anul 2023 nu face excepție. În acest articol, vom face un top al celor mai bune seriale turcești din acest an. Să descoperim împreună care sunt serialele turcești ce merită vizionate!

1. Sen Çal Kapimi (Bate la ușa mea)

Sen Çal Kapimi este un serial turcesc romantic care urmărește povestea de dragoste dintre Eda și Serkan. Eda Yıldız este o tânără care își dedică viața educației și studiilor, dar se confruntă cu o problemă majoră când bursa sa de studii este anulată. Întâlnirea cu Serkan Bolat, care îi oferă o propunere neobișnuită pentru a-și recupera bursa, o va face să ia o decizie care îi va schimba viața. Serialul este plin de momente emoționante, scene romantice și umor. Il poti vedea aici cu subtitrare in engleza Sen Çal Kapimi 123 turkish

2. Kizilcik Serbeti (Serbet de afine)

Kizilcik Serbeti este un alt serial turcesc de succes, care se concentrează pe viața a două familii cu culturi diferite. Doğa și Fatih sunt cei doi protagoniști, care provin din familii cu culturi diferite. După ce Doğa rămâne însărcinată, cuplul hotărăște să se căsătorească prin ceremonia de căsătorie rapidă. Serialul explorează problemele cu care se confruntă cei doi protagoniști și familiile lor în timp ce încearcă să-și mențină relația.

3. Veda Mektubu (Scrisoarea de adio)

Veda Mektubu este un serial turcesc care urmărește povestea lui Alanur și Ziya, doi fosti iubiți care sunt forțați să se confrunte din nou din cauza copiilor lor. Între cele două familii are loc o luptă pentru putere, iar aceasta se va dovedi a fi o experiență foarte dificilă pentru toți cei implicați. Serialul este plin de momente dramatice, suspans și întorsături de situație neașteptate.

+ Un alt seriale turcesc promitator:
Episodul 1 al serialului “Son Yaz” începe cu o întâlnire între procurorul Selim Kara și liderul unei organizații criminale, pe nume Akın. Acesta îi cere lui Selim ajutorul pentru a-l proteja pe fiul său, Akgün, care este în pericol de a fi omorât din cauza unor datorii la jocuri de noroc. Selim este reticent la început, dar se hotărăște să îl ajute pe Akgün după ce tatăl său, Selçuk Taşkın, care se află în închisoare, promite să facă mărturie în cazul de corupție în care Selim este implicat, în schimbul protejării fiului său.

Akgün este un tânăr problematic, care a căzut în afara legii și care trăiește pe marginea prăpastiei. În timp ce Selim îl conduce pe Akgün la familia sa din complexul de locuințe Adalet din Çeșme, acesta încearcă să îi ofere câteva sfaturi și îl avertizează că va trebui să facă față consecințelor faptelor sale. În timp ce se confruntă cu problemele sale personale, Selim este nevoit să își confrunte și problemele familiale, fiind nevoit să ducă pe Akgün la familia sa din Çeșme, unde se confruntă cu reacțiile neașteptate ale soției și copiilor săi.

În general, episodul 1 al serialului “Son Yaz” prezintă personaje complexe și conflicte de interes, aducând în prim plan teme precum corupția, crima, problemele familiale și evoluția personală a personajelor.


Posted

in

,

by

Tags: