Tetikçinin Oğlu (Fiul Asasinului) – Sinopsis și Distribuție: Dramă Turcească

 

Descoperă actorii și actrițele din celebrul serial turcesc “Tetikçinin Oğlu” și află mai multe despre fascinanta poveste și adaptarea sa.

Cine sunt actorii din serialul TV “Tetikçinin Oğlu”? Care este sinopsisul lui “Tetikçinin Oğlu”? Este “Tetikçinin Oğlu” un serial adaptat?

Dorim să descoperim care sunt actorii din serialul TV “Tetikçinin Oğlu”. Şevket Çoruh și Timuçin Esen sunt în rolurile principale ale acestui serial turcesc, pregătit să fie difuzat pe Fox TV. Care este subiectul serialului TV “Tetikçinin Oğlu”, ai cărui scenariu a fost scris de Gökhan Horzum?

Primul trailer al noului serial al Fox TV, “Tetikçinin Oğlu”, a fost lansat. Genco Özak se numără printre actorii serialului “Tetikçinin Son”, în care Şevket Çoruh va interpreta personajul İskender. Timuçin Esen va juca rolul lui Korkmaz în serialul “Tetikçinin Son”, produs în parteneriat cu O3 Medya și Same Film. Serialul în care apare Timuçin Esen va începe în curând.

Sinopsisul serialului “Tetikçinin Oğlu”: Povestea serialului “Tetikçinin Oğlu” se învârte în jurul lui İskender, fiul lui Alexander, care moare în urma unui accident. Metin (Genco Özak), fiul lui Korkmaz pe care l-a pierdut acum 22 de ani și pe care l-a căutat ani de zile, este acuzat de acest incident tragic. Astfel, cei doi prieteni se află față în față; unul din cauza morții fiului său, iar celălalt pentru ca fiul său să nu moară…

Distribuția serialului “Tetikçinin Oğlu”: Timuçin Esen și Şevket Çoruh sunt însoțiți de actori valoroși precum Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan și Baran Can Eraslan.


Posted

in

,

by

Tags: