Teoria The Marvels prevestește o amenințare la fel de mare ca Thanos în Faza 7

The Marvels adună trei supereroine din Universul Cinematografic Marvel

The Marvels va aduna trei supereroine din Universul Cinematografic Marvel, dar aventurile lor ar putea declanșa o amenințare de nivel Thanos pentru Faza 7 a MCU, conform unei teorii. Patru ani după debutul său în MCU în filmul solo, Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) se va întoarce în sfârșit într-un sequel, dar nu va fi singură, deoarece va fi însoțită de Monica Rambeau (Teyonah Parris) și Kamala Khan / Ms. Marvel (Iman Vellani).

Deși detaliile de intrigă pentru The Marvels sunt încă necunoscute, s-a confirmat că va urma evenimentele din seria TV Ms. Marvel și va arăta cum Carol, Kamala și Monica își schimbă locurile între ele de fiecare dată când își folosesc puterile, așa că acum vor trebui să se unească pentru a descoperi de ce se întâmplă asta. Kamala a fost ultima oară văzută folosind brățara ei și schimbându-se brusc cu Carol, ceea ce a lăsat loc pentru câteva teorii despre ceea ce se întâmplă, iar una leagă brățara de o setare întunecată care poate declanșa un mare antagonist care poate prelua MCU în Faza 7: Annihilus, datorită Zonei Negative.

Teoria Negativă Zone legată de schimbul de locuri dintre Kamala și Carol

În timp ce se crede în prezent că Kamala și Carol au schimbat pur și simplu locurile, cu Carol apărând în camera lui Kamala și Kamala fiind transportată oriunde se afla Carol în acel moment, este probabil că Kamala nu se află unde se afla Carol. O teorie de pe Reddit sugerează că, în schimb, Kamala a fost trimisă în Zona Negativă datorită modului în care funcționează de fapt brățara. În benzile desenate Marvel, Zona Negativă este un univers compus din antimaterie, cu un proces de îmbătrânire similar cu al nostru, dar Zona Negativă este mult mai veche și, ca atare, se contractă deja în loc să se extindă. Dat fiind că este compus din antimaterie, oricine se mută dintr-un univers în altul trebuie să-și inverseze polaritatea la nivel molecular, altfel ar fi anihilat instantaneu, evoluția fiind destul de dificilă în acesta, iar timpul trece mult mai repede decât în universul nostru.

Link extern: https://www.marvel.com/movies/captain-marvel-the-marvels


Posted

in

,

by