Starurile originale din Tron reacționează la noul film cu Jared Leto în rol principal

Stelele originale din Tron reacționează la vestea despre Tron 3

Bruce Boxleitner și Cindy Morgan, starurile originale din filmul Tron, au reacționat la vestea că Tron 3 este în dezvoltare. Filmul original, creat de Steven Lisberger, a fost lăudat pentru efectele sale vizuale revoluționare la lansarea sa în 1982 și, de-a lungul anilor, a devenit un film SF cult. După aproape 30 de ani, regizorul Joseph Kosinski a lansat Tron: Legacy, ca prim exemplu de sequel de moștenire. După ani de dezvoltare, Tron 3 cu Jared Leto a început producția mai devreme anul acesta.

Detalii despre Tron 3

Tron 3 a început dezvoltarea înainte ca al doilea film să fie lansat în cinematografe în 2010, cu Jared Leto alăturându-se proiectului în 2017. Cu toate acestea, producția filmului a început abia în acest an, când regizorul Joachim Rønning a fost ales să conducă filmul, care poartă oficial numele de Tron: Ares și este scris de Jesse Wigutow. Potrivit unor rapoarte, producția ar urma să înceapă în august 2023.

Cu excepția lui Leto, nu s-a confirmat niciun alt membru al distribuției pentru Tron 3. Boxleitner a jucat în primele două filme rolul lui Alan Bradley/Tron, iar un al treilea film fără întoarcerea lui Tron ar fi dificil de imaginat. Morgan, pe de altă parte, a interpretat rolul colegei și iubitei lui Bradley, Dr. Lora Baines/Yori, care nu a revenit pentru Tron: Legacy. Dacă vor fi reluate personaje în Tron 3, aceste anunțuri ar trebui să apară în curând, deoarece producția filmului este programată să înceapă în această vară.