Se anunță zâmbete în viitor cu Smile 2, odată cu semnarea unui nou contract de regie pentru film

Smile 2 – Directorul Parker Finn a semnat un nou contract cu studioul

Se pare că Smile 2 ar putea fi lansat curând, acum că regizorul Parker Finn a semnat un nou acord cu un studio. Filmul din 2022, care a avut-o în rolul principal pe Sosie Bacon ca terapeut de urgență care devine bântuită de o entitate tulburătoare care apare sub forma unor oameni zâmbitori, a fost adaptat din propriul scurtmetraj al lui Finn, Laura Hasn’t Slept. Inițial destinat să fie lansat pe Paramount+, filmul de 17 milioane de dolari a ajuns în cinematografe datorită testelor puternice și a devenit cel mai de succes film de groază al anului, câștigând peste 200 de milioane de dolari în întreaga lume.

Conform The Hollywood Reporter, Finn tocmai a încheiat un acord de primă privire cu Paramount Pictures, studio-ul din spatele lansării Smile. Detaliile acordului nu au fost dezvăluite în afara faptului că Finn va crea în mare parte proiecte în genul horror. Cu toate acestea, raportul indică faptul că “o continuare a lui Smile este una dintre prioritățile”.

Posibile direcții pentru Smile 2

Se pare natural ca Smile să primească o continuare, după ce debutul regizoral uluitor al lui Finn nu numai că a fost un succes de box office, ci și un succes critic. Filmul are o rată de aprobare de 80% pe Rotten Tomatoes și un scor de 77% din partea audiențelor.

Cu toate acestea, eficiența entității care se află în centrul Smile înseamnă că nu prea multe personaje rămân în viață la sfârșitul filmului. Cel mai probabil personaj care va fi urmărit în noul film ar fi Kyle Gallner în rolul lui Joel, polițistul pe care personajul interpretat de Bacon, Dr. Rose Cotter, îl înlistează să o ajute să oprească amenințarea. Răspunsul entuziast al lui Gallner la vestea acordului lui Finn pare să indice interesul său de a reveni. Cu toate acestea, există mai multe alte direcții în care ar putea merge Smile 2. Prima ar fi urmărirea unui nou personaj chinuit de entitate, fie înainte, fie la mulți ani după evenimentele filmului original. A doua opțiune, probabil mai interesantă, ar fi să urmărim nepotul lui Rose, care a fost traumatizat la petrecerea lui de ziua de naștere, când manipulările entității au făcut-o să apară cu cadavrul pisicii ei înfășurat într-o cutie de cadouri, și care, astfel, ar putea fi deja bântuit de entitatea Smile într-un fel.