Reboot-ul mult-așteptat Babylon 5 primește un update sumbru de la starul original

Bruce Boxleitner Dezvăluie Informații Îngrijorătoare Despre Reboot-ul Babylon 5

Bruce Boxleitner, actorul din serialul Babylon 5, oferă o actualizare sumbră cu privire la starea reboot-ului mult anticipat. Creat de J. Michael Straczynski, acest show cult de science-fiction are loc la bordul unei stații spațiale din secolul al XXIII-lea operată de personalul militar uman care servește ca o zonă neutră pentru diplomația și comerțul inter-specii. Original difuzat timp de cinci sezoane în anii ’90 și având numeroase filme și spinoff-uri, franciza încă are o bază de fani activă și pasionată. În 2021, s-a anunțat că Straczynski a fost desemnat să scrie un “reboot de la zero” al serialului original pentru Warner Bros. și The CW.

Babilon 5 întâmpină Obstacole în Continuare

Deși nu este clar care sunt motivele exacte ale întârzierilor în desfășurarea proiectului Babylon 5, schimbările realizate la The CW nu prezic nimic bun pentru viitorul serialului. Pe parcursul anului 2022, rețeaua a redus numărul de programe originale de pe lista sa, printre care s-au numărat și anulări ale mai multor show-uri din cadrul universului Arrowverse, deținut de compania-mamă Warner Bros. Apoi, în ianuarie anul acesta, s-a raportat că rețeaua va reduce și numărul de seriale dramatice la trei pentru sezonul 2023-2024.
Cu îndoieli deja exprimate cu privire la viitorul altor show-uri de la The CW, cum ar fi spinoff-ul din serialul Supernatural intitulat The Winchesters, probabilitatea ca reboot-ul Babylon 5 să găsească un loc în lista în rapidă scădere a rețelei scade de la zi la zi. Cu toate acestea, cu o bază de fani pasionați și un IP ferm stabilit, Warner Bros. ar putea decide să continue cu reboot-ul și să îl vândă altundeva. Având în vedere că atât Disney, cât și Paramount și-au extins deja francizele lor populare cu aventuri spațiale, Warner Bros. ar putea decide să ducă seria pe HBO Max pentru a putea face față competiției.