Primele recenzii pentru Shazam 2: Un erou demn de noul univers DC creat de James Gunn

Primele recenzii pentru Shazam! Fury of the Gods au sosit

Filmul Shazam! Fury of the Gods este primul din seria finală a DCEU, iar primele recenzii au sosit. Regizat de David F. Sandberg, acest film îi aduce pe ecran din nou pe membrii familiei Shazam, care se confruntă cu fiicele lui Atlas. Henry Gayden și Chris Morgan sunt scenariștii filmului.

Acțiunea și personajele

Sandberg și scenariștii săi navighează abil cele două lumi ale filmului, în care personajele adolescente sunt cele mai captivante. Când acestea devin persoane mature, conduși de supereroii lor, filmul aduce o nouă doză de efecte speciale și acțiune, cu dragoni care scuipă foc și alte creaturi folosite de zeițele devilish, Hespera (Mirren), Kalypso (Liu) și Anthea (Zegler, din celebrul film West Side Story). Zachary Levi își reia rolul principal, fiind în fruntea echipei de supereroi alcătuită din Adam Brody, Ross Butler, D. J. Cotrona, Meagan Good și Grace Caroline Currey.
Freddy, interpretat de Jack Dylan Grazer, este personajul care aduce cele mai interesante și distractive momente din film, el fiind un adolescent chinuit la școală, dar îndrăgostit de o nouă elevă, care nu este alta decât Anthea, una dintre fiicele lui Atlas. Brody este deosebit în rolul de supererou, iar Grazer este mereu o bucurie de văzut, mai ales atunci când este însoțit de vrăjitorul Shazam (Djimon Hounsou). Zegler este deosebit de fermecătoare în momentele mai liniștite ale filmului. Combinarea echipei Grazer și Hounsou este un moment de strălucire a filmului, fiind o amintire plăcută că acest film poate fi cu adevărat amuzant.

Concluzie

În timp ce primul film Shazam a fost un succes critic, Shazam! Fury of the Gods se concentrează pe o poveste mult mai mare. Adăugarea unor personaje și elemente fantastice, cum ar fi fiicele lui Atlas, dragoni și alte creaturi, face ca acest film să fie mult mai spectaculos decât primul. Un alt element important este faptul că acest film se concentrează mai mult pe aspectele de fantezie. Fiicele lui Atlas sunt considerate o îmbunătățire semnificativă față de antagonistul din primul film. Va trebui să vedem cum vor răspunde publicul larg la acest film Shazam! Fury of the Gods.


Posted

in

,

by