Jeremy Renner dezvăluie un mesaj emoționant primit de la nepotul său după un accident

Jeremy Renner primește un mesaj emoționant de la nepotul său

Jeremy Renner, actorul cunoscut mai ales pentru rolul său ca Hawkeye în MCU, a fost implicat într-un accident grav în luna ianuarie a acestui an. Actorul a fost lovit de o mașină de deszăpezire în timp ce încerca să își salveze nepotul de sub vehicul. Renner a suferit răni grave, printre care și traumatisme la nivelul toracelui și fracturi multiple.

Mesajul emoționant de la nepotul lui Renner

Recent, Jeremy Renner a postat pe Instagram un mesaj emoționant primit de la nepotul său Auggie, în care băiatul îi mulțumește că a supraviețuit accidentului. Nu se știe cu exactitate dacă Auggie este nepotul pe care Renner a încercat să îl salveze în ziua accidentului. Renner a publicat și o fotografie cu mesajul scris de mână al nepotului și a adăugat că îl iubește pe “micul său om”.

După accident, Renner a fost transportat cu elicopterul la spital, iar familia sa a oferit ulterior detalii suplimentare despre starea sa de sănătate. Actorul a suferit numeroase fracturi și traumatisme, iar recuperarea sa ar putea dura până la doi ani. Cu toate acestea, Renner se ține în permanență la curent cu fanii săi și împărtășește actualizări cu privire la progresul tratamentului său și terapia fizică pe care o urmează pentru recuperare.

Jeremy Renner primește un mesaj emoționant de la nepotul său după accident

Starul Marvel Jeremy Renner a distribuit un mesaj emoționant pe care l-a primit de la nepotul său după accidentul său. Renner, cunoscut mai ales pentru rolul său ca Clint “Hawkeye” Barton în MCU, a fost implicat într-un accident grav cu un plug de zăpadă în luna ianuarie a acestui an. În timpul incidentului, Renner a încercat să oprească plugul de zăpadă din a-l lovi pe nepotul său, moment în care a fost tras sub mașină și grav rănit.

Renner este hotărât să se recupereze rapid și să se întoarcă la muncă

Recent, Renner a distribuit pe Instagram o notă scrisă de mână frumoasă de la nepotul său Auggie. Nu este clar dacă acesta este același nepot pe care Renner a încercat să-l salveze în ziua accidentului. În nota scrisă, Auggie a menționat că este recunoscător pentru faptul că Renner a supraviețuit, iar Renner a adăugat la fotografia mesajului că îl iubește pe “băiatul său mic”. De la accidentul lui Renner, familia și fanii au trimis mesaje de sprijin, iar Renner a transmis că este pe drumul recuperării.

Actorul a postat, de asemenea, actualizări regulate pe rețelele sociale despre recuperarea sa și terapia fizică. Chiar dacă a suferit “peste 30 de oase rupte”, mulți estimează că actorul de 52 de ani ar putea avea nevoie de până la doi ani pentru a se recupera complet. Cu toate acestea, ajutat de accesul la echipamente de reabilitare de înaltă tehnologie și o voință de fier, pare că Renner este hotărât să se întoarcă pe picioarele lui cât mai curând posibil.

Link extern: Jeremy Renner Shares Handwritten Note from Nephew