Filmul horror cu Winnie-the-Pooh se alătură listei Rotten Tomatoes cu cele mai proaste 100 de filme din toate timpurile

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey se alătură listei celor mai proaste filme din toate timpurile

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey este acum oficial unul dintre cele mai prost evaluate filme din toate timpurile. Profitând de personajele iconice create de A. A. Milne din poveștile cu Winnie-the-Pooh care au intrat în domeniul public din SUA în 2022, filmul prezintă o viziune distorsionată asupra personajelor clasice, Pooh și Piglet. Când Christopher Robin a crescut și a părăsit Pădurea de 100 de Acri, animalele au fost lăsate pe cont propriu, unde au devenit ucigași însetați de sânge. Filmul a fost scris și regizat de Rhys Frake-Waterfield, care și-a anunțat intenția de a oferi un tratament horror similar clasicelor pentru copii, precum Bambi și Peter Pan.

Conform agregatorului de recenzii Rotten Tomatoes, scorul criticilor pentru Winnie-the-Pooh: Blood and Honey a scăzut atât de mult încât filmul a ajuns oficial pe lista lor a celor 100 de filme cele mai proaste din toate timpurile.

Reputația sa controversată îi poate aduce filmului un avantaj

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey se alătură unei lungi liste de filme horror critic dezmățate pe această listă. Alte titluri aflate mai jos includ The Roommate la numărul 62, The Disappointments Room la numărul 21 și Jaws: The Revenge la numărul 10. Lista include chiar și un film de groază pe locul doi, refacerea J-horror din 2008 One Missed Call. Cu toate acestea, această distincție poate face mai mult bine decât rău longevității lui Winnie-the-Pooh: Blood and Honey. Originea notorietății filmului de exploatare nu este calitatea sa de execuție, ci conceptul său. Este un film conceput să atragă interesul datorită naturii sale controversate și intrigii pentru membrii publicului. Faptul că Winnie-the-Pooh: Blood and Honey a ajuns pe această listă îl va face mai mult o curiozitate. Nu numai că este notoriu pentru subiectul său, dar este și un subiect de critică. Toată această atenție negativă îi va oferi o platformă și mai importantă, permițându-i să ajungă la atenția chiar mai multor persoane care vor să investigheze de ce criticii au urât atât de mult filmul, un destin care a lovit și alte intrări de pe listă, inclusiv Gotti, cu iconica John Travolta.

Link extern: Rotten Tomatoes – Top 100 Worst Movies of All Time


Posted

in

, ,

by

Tags: