Descoperă cele mai tari 20 de replici din filmele James Bond – una dintre ele îți va fi cu siguranță preferata!

James Bond: Un personaj iconic

James Bond a apărut pentru prima dată în romanul Casino Royale al lui Ian Fleming în 1953, iar personajul a apărut ulterior în 14 cărți scrise de Fleming. Seria sa de cărți a dus la crearea unei serii de filme mult mai populare, care continuă și astăzi. Sean Connery a fost primul actor care a interpretat rolul lui 007 pe marele ecran, dar de-a lungul anilor, actorii George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig au jucat cu toții rolul spionului în filmele produse de Eon Productions, fiecare oferind replici iconice scrise special pentru filme.

Cele mai celebre citate ale lui James Bond


Cele mai celebre citate ale lui James Bond alcătuiesc unele dintre cele mai iconice replici din istoria cinematografiei, cu jocuri de cuvinte și fraze consacrate. De la prima apariție a lui Sean Connery ca personaj în Dr. No până la ultima sa interpretare în No Time to Die de către Daniel Craig, 007 a oferit citate de neuitat timp de 60 de ani. Deși aspectele francizei James Bond s-au schimbat de-a lungul deceniilor, spiritul deștept și umorul întunecat distinctiv ale lui 007 au rămas aceleași. Una dintre cele mai iconice replici ale lui James Bond a venit din prima sa scenă pe marele ecran, încă din 1962. Din toate citatele lui James Bond, „Bond. James Bond” trebuie să fie cel mai cunoscut în întreaga lume. Când Bond este prezentat, el stă la o masă de cazinou jucând Baccarat. Când adversara sa, Sylvia Trench (Eunice Gayson), îi spune că îi admiră norocul și îi cere numele, Bond răspunde simplu, spunând: „Bond. James Bond”. Replica a fost repetată în mai multe dintre filmele 007, dar există o anumită magie în primul mod în care Connery a rostit aceste cuvinte.
După succesul filmului GoldenEye, Pierce Brosnan s-a întors din nou pentru Tomorrow Never Dies. În film, Bond face echipă cu Wai Lin (Michelle Yeoh) pentru a-l învinge pe un mogul media megaloman care încearcă să declanșeze un nou război mondial în interes personal. Cu toate acestea, acest citat al lui James Bond vine dintr-un moment intim între 007 și o profesoară daneză numită Inga Bergstrom (Cecilie Thomsen). Bond spune această replică în timp ce se află în pat cu Bergstrom, arătând cât de conștienți sunt scenariștii filmelor Bond în ceea ce privește stilul de viață de burlac de succes al lui 007.

Link extern: Cele mai bune citate ale lui James Bond