Află totul despre cronologia completă a filmului ‘A Quiet Place’

Cronologia A Quiet Place: De la Început până la A Quiet Place 2

Cronologia A Quiet Place prezintă cât de rapid s-a schimbat lumea odată cu venirea monstrilor letali care vânătoresc prin sunet. Primul film din serie stabilește că familia Abbott trăiește un an în ceea ce este acum un fenomen oribil. Datorită sequel-ului A Quiet Place II, cronologia A Quiet Place a fost mai bine dezvoltată, oferind oamenilor mai multe informații cu privire la ce s-a întâmplat. În prezent, franciza se extinde dincolo de primele două filme. A Quiet Place 3 urmează să apară în 2025, așa cum a anunțat John Krasinski. În plus, un prequel/spinoff urmează să apară în 2023, condus de regizorul lui Pig, Michael Sarnoski.

Primul film din seria Quiet Place prezintă povestea de supraviețuire a familiei Abbot, cu părinții Lee (John Krasinski) și Evelyn (Emily Blunt), precum și copiii lor, Emily (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) și nou-născutul lor, în decursul a câtorva zile. A Quiet Place Part II oferă puțin context asupra poveștii prezentate în primul film, dar se concentrează în principal pe extinderea universului său cu personaje noi alături de personajele originale. Sequel-ul acoperă în mare parte doar câteva zile după evenimentele primului film, dar adaugă la cronologia A Quiet Place o privire la lumea de dinaintea invaziei extraterestre. Cronologia A Quiet Place îi duce pe spectatori înapoi la primul moment al invaziei extraterestre din Partea II, cu o secvență de deschidere captivantă. Aceasta include revenirea temporară a lui Lee, interpretat de Krasinski, în serie. Filmul arată că Abbotts trăiau într-o comunitate mică și strâns legată. Era tipul de oraș în care oamenii se adunau pentru un meci de baseball pentru copii, așa cum au făcut-o pentru unul dintre Marcus în această scenă de deschidere. În timp ce Marcus este la bătaie, el și mulțimea observă un obiect în flăcări căzând din cer, evident prevestind iminenta sosire a invitaților nepoftiți. În timp ce oamenii se împrăștie, monștrii introduși în A Quiet Place se abat asupra oamenilor din oraș.

Link extern: IMDb: A Quiet Place (2018)

Relația tată-fiică din A Quiet Place Part II

The family splits up as Evelyn and Lee take two separate cars to the game. Este important să se observe faptul că Regan optează să meargă cu tatăl său. Ultima dată când publicul a văzut duo-ul tată-fiică, relația lor era tensionată. Dar secvența de deschidere din A Quiet Place Part II demonstrează că odată erau foarte apropiați. Văzându-i împreună în bune relații face ca sacrificiul lui Lee și ceea ce înseamnă această pierdere pentru restul familiei, mai ales pentru Regan, să fie și mai devastator.

Momentul tragic al familiei Abbott

Moartea celui mai mic copil al familiei Abbott, Beau, are loc la începutul liniei de timp a invaziei, cu câteva luni înainte de evenimentele primului film. Marcus este bolnav, așa că familia se îndreaptă cu grijă spre oraș, sperând să găsească medicamente din magazinul de proximitate. Marcus ia o rachetă jucărie, dar Lee îl reprimandă imediat, deoarece jucăria ar face prea mult zgomot. Regan, încercând să fie o sora mai bună, ia jucăria pentru Beau când Lee nu se uită.
Deoarece Beau este prea mic pentru a înțelege consecințele acțiunilor sale, el porneste jucăria în timpul plimbării lor spre casă. Unul dintre monștrii extratereștri îl prinde și îl ucide pe Beau înainte ca Lee să ajungă la el. Familia Abbott face un site memorial pentru Beau pentru a-l onora, marcând anul 2020 ca anul morții sale. Acest eveniment tragic se resimte de-a lungul întregii serii, mai ales prin relația acum tensionată dintre Regan și tatăl său Lee.