Actorul care îi dă voce lui Iroh din Avatar: Ultimul Războinic, refuză întotdeauna o cerere a unui fan – Ce anume nu poate face?

Greg Baldwin Refuses One Fan Request as Voice of Iroh

Greg Baldwin, actorul care îl interpretează pe Unchiul Iroh în Avatar: Ultimul războinic al aerului, a dezvăluit motivul emoționant pentru care mereu respinge o cerere a fanilor. În ciuda faptului că primește numeroase cereri din partea fanilor pentru a cânta “Leaves From The Vine”, o melodie interpretată de Iroh în sezonul al doilea al show-ului, Baldwin a refuzat întotdeauna să o cânte, din respect pentru Makoto “Mako” Iwamatsu, actorul original care i-a dat voce lui Iroh și care a decedat.

The Significance of “Leaves From The Vine” in Avatar: The Last Airbender

Melodia “Leaves From The Vine” este un moment emoționant și memorabil din sezonul 2 al Avatar: Ultimul Războinic Al Aerului, episodul 15, “Poveștile din Ba Sing Se”. În acest episod, Iroh își aduce un omagiu fiului său decedat, Lu Ten, care a murit în timp ce încerca să asedieze orașul Ba Sing Se din Națiunea Pământului. Iroh își amintește de fiul său pe o colină liniștită sub un copac și cântă “Leaves From The Vine”, o poezie pentru copii din Națiunea Focului, în timp ce privește o fotografie cu fiul său. Scena este una dintre cele mai frumoase și pline de înțelesuri din show, evidențiind profunzimea de caracter și complexitatea emoțională a lui Iroh.

The Legacy of Avatar: The Last Airbender

Avatar: Ultimul Războinic Al Aerului a avut un impact durabil asupra culturii populare și continuă să fie iubit de fani și în prezent. Acest show a avut un succes critic și popular care a dus la realizarea unui serial-continuare, Avatar: Legenda lui Korra, și a unei adaptări într-un film live-action realizată de M. Night Shyamalan. De asemenea, Netflix dezvoltă în prezent un remake în serial TV live-action, iar Avatar Studios are planuri pentru mai multe seriale și filme animate. Moștenirea durabilă a show-ului este o mărturie a narațiunii sale captivante, personajelor memorabile și profunzimii emoționale.

Istoria piesei “Leaves From The Vine”

“Povestea lui Ba Sing Se” este un episod iconic din Avatar: The Last Airbender, care prezintă o latură emoționantă și sensibilă a lui Iroh, un personaj profund iubit de fani. Episodul prezintă o scurtă melodie, “Leaves From The Vine”, interpretată de Iroh în memoria fiului său, Lu Ten.

“Leaves From The Vine” – Un tribut emoționant pentru Mako

În cel de-al treilea sezon al serialului, după ce Makoto “Mako” Iwamatsu, vocea originală a lui Iroh, a murit în timpul producției, Greg Baldwin i-a luat locul. Cu toate acestea, Baldwin a refuzat întotdeauna cererile fanilor de a cânta “Leaves From The Vine” în memoria lui Mako, considerând că piesa îi aparține acestuia.

De-a lungul anilor, “Leaves From The Vine” a devenit un tribut emoționant adus lui Mako, iar fanii continuă să îi aducă un omagiu prin intermediul acestei melodii.


Posted

in

,

by

Tags: